Lessen met Ben

Les met Ben is more....Meer zelfvertrouwen, Meer vaardigheden, Meer rijplezier!

Even voorstellen

Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en woonachtig in Soesterberg. Sommige van jullie zullen mij al kennen, daar ik hier vele jaren als zelfstandig ondernemer werkzaam was. Op dit moment ben ik buschauffeur op lijndienst hier in de regio. Toch miste ik altijd mijn zelfstandig ondernemerschap.

De opleiding tot rijinstructeur heb ik genoten bij een van de beste opleidingsscholen voor rijinstructeurs van Nederland en geef nu met veel plezier en enthousiasme autorijles.

Ik vind het belangrijk dat je alle tijd krijgt die je nodig hebt om je praktijkexamen te behalen. Voor mij is het doel en de motivatie dat jullie met dat felbegeerde roze pasje zelfverzekerd en veilig de weg op kunnen!